Home
Europa za Krista
Ovdje proitajte
Pridružit ću se!
sva pisma za Europu
Christian Action
Christianophobia
Links

Struktura

Velik broj poštanskih razglednica bit će odaslan kako bi se što je moguće veći broj kršćana pozvalo na uključenje u ovu svakodnevnu molitvu. Prijavu je moguće izvršiti online, ili putem poštanske razglednice. U crkvama, kao i prigodom raznih javnih događanja, bit će istaknuti plakati, dok će novinarski posao biti obavljan na svim razinama. Za pojedina će se područja odrediti skupina promotora. Odabrana skupina istaknutih osoba (VIP) europskih razmjera poslužit će kao poticaj za pridruživanje projektu.

Strogo uzevši, ne postoje članovi kao takvi, već jedino "sudionici", koji prihvaćaju ponuđenu im zamisao. Formalno-pravno tijelo, napose uspostavljena udruga, trebala bi ostati u pozadini. Javni bi izgled kampanje trebale zastupati različite dobro poznate ličnosti.

Napomena: Europa za Krista! nije politička kampanja, već pojedince podupire u obraćanju Bogu. U svjetlu učestalih napada na kršćane i kršćanske vrijednosti u javnome životu, nužno je biti znak nade: kršćani svih naroda i provenijencija ujedinjuju se u biblijsku “zajednicu svetih”, uz točno određene ciljeve i zadatke.  

Višefazni rast

Europa za Krista pokrenuta je u zemljama njemačkoga govornoga područja u razdoblju između srpnja i rujna 2005. Kasnije su pridodane i jezične skupine na engleskom, francuskom, talijanskom i nizozemskom.

Odgovara: dr. Martin Kugler; P.O. Box 57; A-1014 Beč. Tel: +43/1/2749898; email: office@europe4christ.net

| |
 
 
© 2005 - 2024 - Europa für Christus