Domov
Europa za Kristusa
POZDRAV
Pridruzil-a se bom!
Vsa pisma za Evropo
Christian Action
Kristjanofobija
Links

Ureditev

Kot vabilo čimvečim kristjanom, naj se pridružijo vsakodnevni molitvi Očenaša za krščansko Evropo, se poslužujemo nalepk „Evropska riba.” Prijave zanjo so možne preko interneta oziroma  razglednice. Prijavi se zdaj, in naroči naš logo—ichtus nalepko!

„Evropa za Kristusa!“ nima članov v ožjem pomenu besede, ima pa sodelavce, ki sprejemajo njeno idejo. Pravni okvir njenega delovanja je formalno-pravno telo, posebej ustanovljena asociacija. „Evropa za Kristusa!“ je pobuda mnogih kristjanov različnih veroizpovedi kot odgovor na njihovo diskriminacijo v današnjem času. Zadnji impulz za začetek tega projekta je bila pobuda s strani svetovne organizacije „Cerkev v stiski,“ januarja 2005. Asociacija »Evropa za Kristusa!« deluje avtonomno in hkrati išče sodelovanja s čimvečimi skupinami.

Pomni: »Evropa za Kristusa!« ni politična kampanja, temveč podpora posameznikom pri njihovem preobratu k Bogu. V luči mnogih napadov na kristjane in krščanske vrednote v javnem življenju je nujno, da smo znamenje upanja: kristjani vseh dežel in ozadij se združujemo v zavesti „skupnosti svetih“ s konkretnimi nameni in cilji.

| |
 
 
© 2005 - 2022 - Europa für Christus