BOLDOG KARÁCSONYT!

 

Kedves Barátaink, kedves Olvasóink!

Közeledik a Karácsony – ez nagy öröm forrása!

”Legyünk készek megmenteni a valódi Karácsonyt! Különben néhány éven belül ’Karácsonyfa’ helyett ’Ünnepfát’ díszíthetünk, ’karácsonyi énekek’ helyett ’ünnepi dalokat’ zenghetünk, és a keresztény szent ünnepén egy borzalmas télapó-buddha keverékekkel fogunk csak találkozni” – ahogy ezt egy svájci lány néhány évvel ezelőtt nekünk írt megható levelében megfogalmazta. Ez ugyanis nekünk keresztényeknek a feladata és dolga, hogy hangsúlyozzuk Karácsony üzenetét: az örömöt és a megváltást, a barátságot és a kiengesztelődést!

Kérjük, terjesszétek Karácsony üzenetét továbbítva, ”like”-olva vagy épp megosztva ezt a csodálatos Karácsonyi Videót 

 

 

 

 

Ne felejtsétek: ”Jézus az ünnep lényege és értelme”!

Ismerőseitek ”Kellemes Ünnepeket” kívánságára, válaszoljatok inkább ”Boldog Karácsonyt” kifejezéssel. Amikor családtagjaitoknak, barátaitoknak és kollégáitoknak karácsonyi üdvözletet küldtök, használjátok a manapság is kapható szép keresztény képeslapokat!

És kérjük, amennyiben erre lehetőségetek van, karácsonyi adományotokkal támogassátok az ”Európa Krisztusért” Csapatát! Köszönjük nagylelkűségeteket!

(Banki adatok: Europa für Christus! Számlaszám 03210902901, BLZ: 14000, IBAN: AT05 1400003210902901, BIC: BAWAATWW (or BAWAATWWXXX), BAWAG Bank, Irányítószám: 1010 Vienna; vagy kattintsatok ide: http://www.europe4christ.net/index.php?id=38)

 

Kegyelmekben gazdag Adventet és áldott Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!

Imáinkban egyesülve egy keresztény Európáért,

az Európa Krisztusért Csapata