Kedves Barátaink!

Ma egy nagyon fontos ügyről szól levelünk. Ez nem más, mint az “ Egy közülünk” című Európai polgári kezdeményezés, melyet nagyon egyszerűen támogathat bárki.

Valamennyi uniós tagállamban fut a kampány, hogy minél szélesebb rétegek álljanak ki az élet védelme mellett. Követeljük, hogy uniós forrásokból ne lehessen olyan programokat támogatni, melyek az emberi életet veszélyeztetik.

Bővebb információt a www.oneofus.eu címen olvashatnak, a kezdeményezést pedig itt lehet aláírni. (állampolgárságtól függően szükség lehet az alapadatokon kívül az útlevélszámra is.)

Minden szavazójoggal rendelkező EUs állampolgár 2013. május 10-ig írhatja alá a kezdeményezést. (néhány államban, mint például Ausztriában, ez az idő egészen 2013 novemberéig kitolódik.) Amennyiben Ausztriában él, s segítene osztrák aláírásokat gyűjteni, kérjük használja ezeket a formanyomtatványokat.

Ha csupán a barátai és a családi kör aláírja a kezdeményezést, már biztosak lehetünk abban, hogy a kitűzött célt, az egymillió aláírást sikerül összegyűjteni Európában. Szeretnénk biztatni minden kedves barátunkat, hogy legyen egy közülünk, akik elhivatottak az aláírások gyűjtésében. Érdemes kitűzni személyenként a száz aláírást célként. Ha szeretne csatlakozni ehhez a csapatoz, kérjük jelezze felénk!

 

Mindenkinek köszönjük az értékes segítséget.

Üdvözlettel,

Gudrun és Martin Kugler

Az Európa Krisztusért csapatból