Drahí priatelia,

dnes by sme vás radi oslovili ohľadne dôležitej veci, európskej občianskej iniciatívy “Jeden z nás”. Môžete ju veľmi ľahko podporiť aj vy.

Spolu so všetkými členskými štátmi EÚ by sme sa chceli prihlásiť k úplnej ochrane života! Žiadame, aby EÚ zastavila financovanie všetkých aktivít, ktoré spôsobujú ničenie ľudského života.

Viac informácií v slovenčine môžete nájsť na stránke www.oneofus.eu/sk a podporiť iniciatívu môžete tu (pre občanov niektorých štátov môže byť požadované aj zadanie čísla pasu).

Všetci občania EÚ, ktorí sú oprávnení voliť, môžu iniciatívu podporiť do 10. mája 2013 (v niektorých krajinách je tento termín predĺžený do novembra 2013). Pokiaľ bývate v Rakúsku a chcete v Rakúsku zbierať podpisy (rakúskych občanov), môžete použiť tieto formuláre.

Náš cieľ, získať v celej Európe aspoň 1 milión podpisov, môžeme dosiahnuť jedine tak, že sa k našej iniciatíve pridajú aj vaši priatelia a vaše rodiny. Chceme vás povzbudiť, aby ste sa stali zástancami iniciatívy “Jeden z nás” a zaviazali sa osobne získať aspoň 100 podpisov! Pokiaľ by ste mali záujem stať sa jedným zo zástancov, dajte nám prosím vedieť.

Ďakujeme vám za vašu vzácnu pomoc!

Vaši Gudrun a Martin Kugleroví
Pre tím Európy pre Krista.

www.oneofus.eu